MEDER BEAUTY

Meder Beauty

Meder Beauty grunnlagt av kosmetikkekspert og lege, Dr Tiina Orasmae-Meder, som er en anerkjent verdensledende innen utvikling av effektive hudpleieprodukter. Hun var en av nøkkelutviklerne i Thalgo berømte Slim & Sculpt produkter. 

Meder Beauty Science velger alltid å følge vitenskapelige fremskritt, i stedet for den nyeste skjønnhetsfaren. De følger ledende forskning innen forskjellige områder innen biologi og biokjemi og samarbeider med hudleger, mikrobiologer og molekylærgenetikere for å utvikle produktene. 

Meder Beauty Science lager hudpleie som opprettholder hudens helse og skjønnhet, egnet for alle. De tror at kosmetisk hudpleie må brukes for å opprettholde hver persons unike skjønnhet, i stedet for å endre utseendet til fordel for en siste trend.

Alle ansiktsbehandlinger har en 6 intensive faser. En kur ansiktsbehandlinger viser best resultat.

HYDRA-FILL TREATMENT

1300.-
60 min
Kur 5 behandlinger 5500.-

Meder Hydra-Fill Treatment vil gi fuktighet og plumpe huden dypt for et synlig tonet og glødende utseende. Den passer for alle aldre og fra normal til tørr og sensitiv hud.

Behandlingen gjenoppretter fuktighetsnivåer i de dype hudlagene og hudens naturlige beskyttelse; den fyller huden, reduserer rynker, jevner hudfarge, tegn på trøtthet og skader fra frie radikaler.For intensiv og best resultat anbefales kur på  5 behandlinger 7-14  dager mellom. 

 

ARMA-LIFT TREATMENT

1300 .-
60 min
Kur 5
behandlinger 5500.-

Ikke-invasiv anti-age behandling for moden, døll og sliten hud.

En viktig komponent i behandlinger er epidermal vekstfaktor, et peptid som kan starte syntesen av kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden - regenererer huden og bremser aldring. Resultater er rynker synlig redusert, lysere hudfarge, uthvilt og friskt utseende. 

For intensiv og best resultat anbefales kur på  5 behandlinger 7-14  dager mellom.

MYO-FIX TREATMENT

5950.-
Kur 5 behandlinger 50 min

Effektiv korreksjon av rynker og fine linjer.

Meder Myo-Fix er en ikke-invasiv måte å forhindre og lindre fine linjer og uttrykkslinjer. Denne behandlingen er ideell for over 30 år som viser det første tegn på aldring. Det fungerer bra som en komplementær behandling til injeksjoner.  

Innovative peptider fungerer i synergi og immobiliserer etterligner musklene bare der det er nødvendig - på deres forbindelsespunkter med huden. Høy konsentrasjon av aktive ingredienser kombinert med unik hudforberedelsesprotokoll gir stabile og synlige resultater.

Utføres bare som kur på 5 behandlinger 7-10 dager mellom. 

RED-APAX TREATMENT

1300.-
60 min
Kur 5 behandlinger 5500.-

Prebiotisk terapi mot rosacea og rødhet i huden med øyeblikkelig beroligende effekt.

Rent naturlig behandling med prebiotika og organiske planteekstrakter for å redusere rødhet og hudfølsomhet samt behandling av rosacea undertyper 1 og 2 (rødhet i ansiktet; humper og kviser).

Organiske planteekstrakter beroliger øyeblikkelig huden og undertrykker betennelse, samtidig som de styrker ansikts kapillærene. Prebiotiker skaper næringsmedium for sunt mikrobiom og reduserer veksten av sykdomsfremkallende bakterier.

For intensiv og best resultat anbefales kur på  5 behandlinger 7-14  dager mellom.

EU-SEB TREATMENT

1200 .-
60 min
Kur 5 behandlinger 
5100.-

Meder Eu-Seb bruker nyskapende prebiotisk terapi for å behandle problemhud, fet hud, periodiske utbrudd, betennelser, kroniske hudproblemer og store porer. Sterke antiinflammatoriske ingredienser inkluderer kamilleekstrakt som også desinfiserer, og grønn te, et antioksidant med en rensende og helbredende effekt,  og lyser huden.

Resultater er jevn og matt betennelsesfri hud, stramme porene, sunn glød, normal talgproduksjon, redusert følsomhet, sunn mikroflora er gjenopprettet. 

For intensiv og best resultat anbefales kur på  5 behandlinger 7-14  dager mellom. 

 

CASMARA

Casmara

Casmara Cosmetics er et spansk selskap lokalisert i Valencia (opprettet i 1974). Bedriften har eget laboratorium der all forskning og utvikling innen hudpleie foregår. Produktene er utviklet med spesiell vekt på kvaliteten av naturlige råvarer og oppnåelsen av synlige resultater. 

Den unike og eksklusive Algae Peel-Off masker er stjerneprodukter vårt!

CASMARA tilbyr profesjonelle og individuelle protokoller med en enkelt dose, en unik og eksklusiv måte å behandle hudproblemer på.

En komplett katalog med produkter som tilbyr det siste innen dermokosmetiske trender. Profesjonelle ansiktsbehandlinger som er foryngende, rensende, antioksidant, lysende, forbedrende, aldrende ...

Unike formler med ultraeffektive aktive ingredienser for den mest krevende huden, med synlige resultater fra første gangs bruk.

PURIFYING TREATMENT

950.-

60 min

En rensende, fuktighetsgivende og oksygenerende behandling. PURIFYING er mye mer enn klassisk dyprens; det er en revolusjonerende behandling som renser huden på alle nivåer uten å trenge komplementære produkter.

Eksternt, eliminerer laget av overfladiske forurensninger, og det lettere fjerner hudormer. Internt, fjerner giftstoffer fra cellene, gir dem mer oksygen og energi, forlenger livet og lar dem fungere 100%.

Effektiv ansiktsbehandling som gir ny glød og friskhet til huden.

Passer alle hudtyper, inkludert sensitiv og skadet hud. 

SKIN SENSATION TREATMENT

1200 .-

60 min

Revitaliserende behandling med Gold mask. En kombinasjon av vitaminer og mineraler for huden å nå optimal balanse. Reduserer synlige tegn på aldring og gir næring til huden med alle de nødvendige elementene. Anbefales for alle hudtyper og er spesielt egnet for sensitiv hud.

AGE DEFENCE TREATMENT

1300.-

60 min

En fantastisk avslappende og luksuriøs ansiktsbehandling for de som vil redusere tegn på aldring som fine linjer og rynker. Formulert med prebiotika, probiotika og et utvalg av høyteknologiske, naturlige aktive ingredienser. Behandling gir huden rikelig med fuktighet, umiddelbar glød og en vakker og frisk hudfarge. Anbefales for alderen, tørr og livløs hud.

INFINITY TREATMENT

1350.-
60 min

En  revolusjonerende  foryngende behandling som inneholder de nyeste mest aktive ingredienser i hudforyngelse. Behandlingen gjør huden mer fleksibel, reduserer rynker, stimulerer hudens stamceller samt kollagen og elastin produksjon. En unik sensorisk opplevelse.

Q10 RESQUE TREATMENT

1350.-
60 min

Q10 RESCUE Treatment er en svært energigivende, balanserende, nærende og gjenopprettende behandling formulert med nyeste generasjons aktive ingredienser og teknologier, inkludert SMART Q10 GPS-TEKNOLOGI og radiofrekvensinspirerte aktive ingredienser som lover ekstraordinær hudforyngelse. En eksklusiv og essensiell komplementær behandling som gir absolutt utvinning ved å reversere tegn på avansert aldring, eliminere følelsen av ubehag og forynge veldig moden hud. Formulert både som en sjokkbehandling for moden hud (+60) eller som en komplementær behandling for (+45), underernært, tørr, devitalisert og / eller kjedelig hud som viser eller begynner å vise ubalanser som er typiske for overgangsalderen, pre- eller postmenopause.

ADVANCED MICRONEEDLING

1500 .-
60 min
Kur 4 behandlinger 5100.-

Casmara avanserte microneedling gir deg alle fordelene med mikroneedling. Med den ekstra fordelen ved påføring avl høykonsentrerte aktive ingredienser i form av biologiske ampuller direkte fra nålpennen som trenger dypt inn i huden.
Microneedling stimulerer kollagen- og elastinproduksjon, øker fastheten, lyser og korrigerer mørke flekker og pigmenteringer, reduserer porens synelighet og forbedrer penetrering av aktive ingredienser.

HERBAL PEEL

Herbal peel

UrtePeel er en medisinsk utviklet peeling, basert på 100% naturlige virkestoffer, helt uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. Behandlingen optimaliserer hudens funksjoner, styrker den fra innerst til ytterst, og gir økt sunnhet og spent. 

Behandlingen tilpasses individuelt etter kundens behov og passer for alle aldersgrupper. Den gir synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmentering, solskadet, grå og gusten hud med store porer. 

HERBAL PARTY PEEL

950.-

30 min

Express behandlingen er den perfekte party peel, mens den kraftigere behandlingen, gir en hudfornyelse av overhuden. Dette er en meget effektiv antirynke behandling som kan gjøres i lunsjen. Man får en glød og boost med en gang. 

Behandlingen inkluderer rens, peeling og lett massasje. Til slutt legges et serum og krem etter hudtype. 

HERBAL BEAUTY PEEL

1300 .-

60 min

Forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg fantastisk effekter. Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Peeling setter i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. Behandlingen er unik til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.Vi tilpasser behandlingene til alle hudtilstander.

Behandlingen inkluderer rens, peeling, serum, massasje og maske.  

ELIXIR COSMECUTICALS

Elixir

Elixir Cosmeceuticals er satt sammen og utviklet av norske hudleger. Elixir bruker kun innholdsstoffer med dokumentert effekt. Klinisk forskning har vist at det kun er A-vitamin syre, glykolsyre og antioksidanter som bedrer aldersforandringer i huden. 

ELIXIR ANTI-AGE PEEL

950.-
30 min
 
Kur 6 behandlinger
4950.-

Anti-Age Peel er ideell for kunder med tegn på aldring, fine linjer, solskader og rynker.

Lactic acid, glycolic acid og malic acid fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Aldring og solskader fører til tørrere, grovere og mer ujevn hudtone. Glykolsyre er den mest aktive AHA-syren på eksfoliering og aldring. Malic Acid (eple og pære) stimulerer til bedre collagen - produksjon og reparerer solskader. Lactic acid er fuktighetsgivende.

Kan tas som enkelt behandling, men kur på 6 ganger anbefales  med 7 til 14 dager mellomrom.​

 

ELIXIR ANTI-PIGMENT PEEL

950 .-
30 min
Kur 6 behandlinger 4950.-

Anti-Pigment Peel er ideell for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. Flere ulike syrer virker i synergi mot ujevnt pigment ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. 

Anbefales kur på minimum 6 ganger, men kan også utføres én gang som en skin booster.

 

ELIXIR ANTI-ACNE PEEL

950.-
30 min
Kur 6 behandlinger
4200.-

Mandelsyre peeling er ideell for de med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud, og pigmentering. Mandelsyre virker lipofilt og eksfolierer pore linning for talg og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker også betennelsesdempende og er derfor veldig gunstig for acne og rosacea. Peelingen gir jevnere og roligere hud med mindre porer og urenheter.

Anbefales kur på minimum 6 ganger.

PRXT33 PEEL

1700.-
45 min
Kur 4 behandlinger
5200.-

PRXT33 er den nye generasjonen TCA-behandling for alle forskjellige hudtyper og aldre. Det unike er at det ikke forårsaker "frosting", og kan brukes i alle årstider uten å forårsake lysfølsomhet. Behandlingen er også nesten smertefri og forårsaker minimal flassing.

PRXT33 er en "snillere" behandling enn en tradisjonell TCA-peeling, og årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojicsyre.

Disse aktive ingrediensene samhandler inn i huden på celler nivå og bidrar til cellefornyelse og stimulerer hudens egne vekstfaktorer, noe som forbedrer huden både direkte og i det lange løp.

PRX brukes på både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:

Rynker og linjer

Pigmenteringer / solflekker

Tørr hud

Mistet elastisitet

Melasma

Alder hud

Arr

Strekkmerker

LED LYSTERAPI

650.-
30 min
Kur 6 behandlinger
3000.-

 

Cromlite™ bruker ikke-ablativ teknologi (LED-lysdioder) for hudforyngelsesbehandlinger. Disse lysene har også bestemte bølgelengder for å stimulere biologiske mekanismer på cellenivå, modulering og forbedring av cellefunksjonen.

Lysterapi med LED-lys er en behandlingsform som passer for alle hudtyper, og er en behandling som kan utføres året rundt.

Behandlingen kan gjøres alene eller i kombinasjon med andre behandlinger klinikken har å tilby. Lysterapi er blant annet helt perfekt å bruke etter en microneedling eller en peeling behandling, for å øke effekten av behandlingen.

Indikasjoner for LED-lysterapi:

• Anti age – fine linjer og gir en jevnere hudtone

• Akne og porer

• Hyperpigmentering

• Rosacea, rød og irritert hud

• Dehydrert og ujevn hudtone

• Inflammatoriske hudtilstander

• Raskere restitusjonstid og smertelindrende effekt

• Avslapning og velvære

Ulike lys behandler ulike tilstander:

Rødt lys: Fremmer regenerering av hudcellene og øker blodsirkulasjonen, som igjen gir økt kollagen og elastin produksjon, forbedret hudtone og glød. Det røde lyset er smertelindrende og aktiverer aktive ingredienser.

Blått lys: Er spesielt tilegnet å bruke til en akne hud. Lyset dreper akne bakterien, regulerer talgproduksjonen, forebygger infeksjon og nye utbrudd.

Grønt lys: Virker beroligende og er med på å styrke en sensitiv hud, lyset gir fukt og er fin å bruke til en pigmentert hud.

Gult lys: Reduserer rødhet, hjelper for rosacea og herpes i tidlig fase.

Behandlinger inkl. Rens, maske og LED-lys.