ANSIKTSBEHANDLINGER

CASMARA

Casmara Cosmetics er et spansk selskap lokalisert i Valencia (opprettet i 1974). Bedriften har eget laboratorium der all forskning og utvikling innen hudpleie foregår. Produktene er utviklet med spesiell vekt på kvaliteten av naturlige råvarer og oppnåelsen av synlige resultater. 

Den unike og eksklusive Algae Peel-Off masker er stjerneprodukter vårt!

CASMARA tilbyr profesjonelle og individuelle protokoller med en enkelt dose, en unik og eksklusiv måte å behandle hudproblemer på.

En komplett katalog med produkter som tilbyr det siste innen dermokosmetiske trender. Profesjonelle ansiktsbehandlinger som er foryngende, rensende, antioksidant, lysende, forbedrende, aldrende ...

Unike formler med ultraeffektive aktive ingredienser for den mest krevende huden, med synlige resultater fra første gangs bruk.

PURIFYING TREATMENT

En rensende, fuktighetsgivende og oksygenerende behandling. PURIFYING er mye mer enn klassisk dyprens; det er en revolusjonerende behandling som renser huden på alle nivåer uten å trenge komplementære produkter.

Eksternt, eliminerer laget av overfladiske forurensninger, og det lettere fjerner hudormer. Internt, fjerner giftstoffer fra cellene, gir dem mer oksygen og energi, forlenger livet og lar dem fungere 100%.

Effektiv ansiktsbehandling som gir ny glød og friskhet til huden.

Passer alle hudtyper, inkludert sensitiv og skadet hud. 

60 min 900.-

SKIN SENSATION TREATMENT

Revitaliserende behandling med Gold mask. En kombinasjon av vitaminer og mineraler for huden å nå optimal balanse. Reduserer synlige tegn på aldring og gir næring til huden med alle de nødvendige elementene. Anbefales for alle hudtyper og er spesielt egnet for sensitiv hud.

60 min 1150.-

AGE DEFFENSE TREATMENT

En fantastisk avslappende og luksuriøs ansiktsbehandling for de som vil redusere tegn på aldring som fine linjer og rynker. Formulert med prebiotika, probiotika og et utvalg av høyteknologiske, naturlige aktive ingredienser. Behandling gir huden rikelig med fuktighet, umiddelbar glød og en vakker og frisk hudfarge. Anbefales for alderen, tørr og livløs hud.

60 min 1250.-

INFINITY TREATMENT

En  revolusjonerende  foryngende behandling som inneholder de nyeste mest aktive ingredienser i hudforyngelse. Behandlingen gjør huden mer fleksibel, reduserer rynker, stimulerer hudens stamceller samt kollagen og elastin produksjon. En unik sensorisk opplevelse.

60 min 1250.-

Please reload

GREEN PEEL

Green peel er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. 

Green Peel gir kraftig stimulering av huden og forbedrer spenst, elastisitet, rynker og linjer.

Man kan også jobbe konkret på pigmentering og ujevn hudtone, men man må da ta den sterkeste styrken og gjennomføre en kur med flere behandlinger etter hverandre.

GREEN PEEL PARTY PEEL

Rask og effektiv hudpleie for menn og kvinner på farten, som gir huden et boost! 
Behandlingen inkluderer: rens, peeling, ampulle og dagkrem.

25 min 800.-

GREEN PEEL FRESH UP

Den mildeste av de tre urtepeelingene . Huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest , i tillegg til å sette i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Peelingen virker både forebyggende og behandlende.

Behandlingen inkluderer rens, peeling, serum, massasje og maske.

50 min 1150.-

GREEN PEEL ENERGY

Dette er en dypere variant av den mildeste urtepeelingene. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom.

50 min 1350.-

GREEN PEEL CLASSIC

Dypeste peelingen bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil huden bli noe rød, og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyggende behandling og du skal følge opp hjemme med tilrettelagte produkter. Total hudfornyelse på 5 dager. Anbefales hjemmeprodukter  etter peelingen. Inkl. fuktbehandlingen på  40 min

50 min 2500.-

Please reload

ELIXIR COSMECUTICALS

Elixir Cosmeceuticals er satt sammen og utviklet av norske hudleger. Elixir bruker kun innholdsstoffer med dokumentert effekt. Klinisk forskning har vist at det kun er A-vitamin syre, glykolsyre og antioksidanter som bedrer aldersforandringer i huden. 

ELIXIR ANTI-AGE PEEL

Anti-Age Peel er ideell for kunder med tegn på aldring, fine linjer, solskader og rynker.

Lactic acid, glycolic acid og malic acid fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Aldring og solskader fører til tørrere, grovere og mer ujevn hudtone. Glykolsyre er den mest aktive AHA-syren på eksfoliering og aldring. Malic Acid (eple og pære) stimulerer til bedre collagen - produksjon og reparerer solskader. Lactic acid er fuktighetsgivende.

Kan tas som enkelt behandling, men kur på 6 ganger anbefales  med 7 til 14 dager mellomrom.​

Kur 6 behandlinger 4950.-

30 min 950.-

ELIXIR ANTI-PIGMENT PEEL

Anti-Pigment Peel er ideell for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. Flere ulike syrer virker i synergi mot ujevnt pigment ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. 

Anbefales kur på minimum 6 ganger, men kan også utføres én gang som en skin booster.

Kur 6 behandlinger 4950.-

30 min 950.-

ELIXIR ANTI-ACNE PEEL

Mandelsyre peeling er ideell for de med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud, og pigmentering. Mandelsyre virker lipofilt og eksfolierer pore linning for talg og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker også betennelsesdempende og er derfor veldig gunstig for acne og rosacea. Peelingen gir jevnere og roligere hud med mindre porer og urenheter.

Anbefales kur på minimum 6 ganger.

Kur 6 behandlinger 4200.-

30 min  850.-

Please reload

MICRONEEDLING

Microneedling er revolusjonerende behandling som gir god og synlig effekt og resultat på linjer, rynker, arr, slapp hud, pigmentflekker, strekkmerker og store porer. En hudforyngende behandling som provoserer hudens celler til å produsere kollagen ved å stimulere en ”skade". 
Anbefales 4-6 behandlinger med 7-14 dagers intervaller.

Kur 4 behandlinger 5200.-

Med TCA syra 1950.-

Kur 4 behandlinger 5900.-

75 min 1600.-

Please reload

4059 1314

ÅPNINGSTIDER

ADRESSE

Mandag -  Fredag

09:00 - 17:00 

Lørdag og kveldstid etter avtale

@2017 by Beauty Clinic