ANSIKTSBEHANDLINGER

CASMARA

Casmara Cosmetics er et spansk selskap lokalisert i Valencia (opprettet i 1974). Bedriften har eget laboratorium der all forskning og utvikling innen hudpleie foregår. Produktene er utviklet med spesiell vekt på kvaliteten av naturlige råvarer og oppnåelsen av synlige resultater. 

Den unike og eksklusive Algae Peel-Off masker er stjerneprodukter vårt!

CASMARA tilbyr profesjonelle og individuelle protokoller med en enkelt dose, en unik og eksklusiv måte å behandle hudproblemer på.

En komplett katalog med produkter som tilbyr det siste innen dermokosmetiske trender. Profesjonelle ansiktsbehandlinger som er foryngende, rensende, antioksidant, lysende, forbedrende, aldrende ...

Unike formler med ultraeffektive aktive ingredienser for den mest krevende huden, med synlige resultater fra første gangs bruk.

PURIFYING TREATMENT

En rensende, fuktighetsgivende og oksygenerende behandling. PURIFYING er mye mer enn klassisk dyprens; det er en revolusjonerende behandling som renser huden på alle nivåer uten å trenge komplementære produkter.

Eksternt, eliminerer laget av overfladiske forurensninger, og det lettere fjerner hudormer. Internt, fjerner giftstoffer fra cellene, gir dem mer oksygen og energi, forlenger livet og lar dem fungere 100%.

Effektiv ansiktsbehandling som gir ny glød og friskhet til huden.

Passer alle hudtyper, inkludert sensitiv og skadet hud. 

60 min 900.-

SKIN SENSATION TREATMENT

Revitaliserende behandling med Gold mask. En kombinasjon av vitaminer og mineraler for huden å nå optimal balanse. Reduserer synlige tegn på aldring og gir næring til huden med alle de nødvendige elementene. Anbefales for alle hudtyper og er spesielt egnet for sensitiv hud.

60 min 1150.-

AGE DEFFENSE TREATMENT

En fantastisk avslappende og luksuriøs ansiktsbehandling for de som vil redusere tegn på aldring som fine linjer og rynker. Formulert med prebiotika, probiotika og et utvalg av høyteknologiske, naturlige aktive ingredienser. Behandling gir huden rikelig med fuktighet, umiddelbar glød og en vakker og frisk hudfarge. Anbefales for alderen, tørr og livløs hud.

60 min 1250.-

INFINITY TREATMENT

En  revolusjonerende  foryngende behandling som inneholder de nyeste mest aktive ingredienser i hudforyngelse. Behandlingen gjør huden mer fleksibel, reduserer rynker, stimulerer hudens stamceller samt kollagen og elastin produksjon. En unik sensorisk opplevelse.

60 min 1350.-

Please reload

ELIXIR COSMECUTICALS

Elixir Cosmeceuticals er satt sammen og utviklet av norske hudleger. Elixir bruker kun innholdsstoffer med dokumentert effekt. Klinisk forskning har vist at det kun er A-vitamin syre, glykolsyre og antioksidanter som bedrer aldersforandringer i huden. 

ELIXIR ANTI-AGE PEEL

Anti-Age Peel er ideell for kunder med tegn på aldring, fine linjer, solskader og rynker.

Lactic acid, glycolic acid og malic acid fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Aldring og solskader fører til tørrere, grovere og mer ujevn hudtone. Glykolsyre er den mest aktive AHA-syren på eksfoliering og aldring. Malic Acid (eple og pære) stimulerer til bedre collagen - produksjon og reparerer solskader. Lactic acid er fuktighetsgivende.

Kan tas som enkelt behandling, men kur på 6 ganger anbefales  med 7 til 14 dager mellomrom.​

Kur 6 behandlinger 4950.-

30 min 950.-

ELIXIR ANTI-PIGMENT PEEL

Anti-Pigment Peel er ideell for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. Flere ulike syrer virker i synergi mot ujevnt pigment ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. 

Anbefales kur på minimum 6 ganger, men kan også utføres én gang som en skin booster.

Kur 6 behandlinger 4950.-

30 min 950.-

ELIXIR ANTI-ACNE PEEL

Mandelsyre peeling er ideell for de med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud, og pigmentering. Mandelsyre virker lipofilt og eksfolierer pore linning for talg og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker også betennelsesdempende og er derfor veldig gunstig for acne og rosacea. Peelingen gir jevnere og roligere hud med mindre porer og urenheter.

Anbefales kur på minimum 6 ganger.

Kur 6 behandlinger 4200.-

30 min  850.-

Please reload

MICRONEEDLING

Microneedling er revolusjonerende behandling som gir god og synlig effekt og resultat på linjer, rynker, arr, slapp hud, pigmentflekker, strekkmerker og store porer. En hudforyngende behandling som provoserer hudens celler til å produsere kollagen ved å stimulere en ”skade". 
Anbefales 4-6 behandlinger med 7-14 dagers intervaller.

Kur 4 behandlinger 5200.-

Med TCA syra 1950.-

Kur 4 behandlinger 5900.-

75 min 1600.-

Please reload

GREEN PEEL

Green Peel er en medisinsk utviklet peeling, basert på 100% naturlige virkestoffer, helt uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. Den inneholder blant annet den unike sammensetningen av Aloe Vera, Blæretang og Spirulina som alle gir en beroligende, helende og regenererende virkning. Behandlingen optimaliserer hudens funksjoner, styrker den fra innerst til ytterst, og gir økt sunnhet og spent. 

Behandlingen tilpasses individuelt etter kundens behov og passer for alle aldersgrupper. Den gir synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmentering, solskadet, grå og gusten hud med store porer. Green Peel er ideell for behandling av sensitiv hud ved å gi unike langtidsresultater med styrket hudbarriere. 

GREEN PEEL PARTY PEEL

Express behandlingen er den perfekte party peel, mens den kraftigere behandlingen, gir en hudfornyelse av overhuden. Dette er en meget effektiv antirynke behandling som kan gjøres i lunsjen. Man får en glød og boost med en gang. 

Behandlingen inkluderer rens, peeling og masken. Til slutt legges et serum og krem etter hudtype. 

30 min 850.-

GREEN PEEL FRESH UP

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt ”party peel” da den etterlater huden med en festklar glød. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. Behandlingen er unik til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

Behandlingen inkluderer rens, peeling, serum, massasje og maske.  

60 min 1150.-

GREEN PEEL ENERGY

Dypere variant av Green peel. Behandlingen er mer effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Du vil kunne være noe rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan dra på fest dagen etter. Green Peel Energy passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å sette begrensning i hverdagen. 

Behandlingen inkluderer rens, peeling, serum, massasje og maske. 

60 min 1350.-

GREEN PEEL CLASSIC

Fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Denne behandlingen passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud. Den hjelper også på akne, arr, strekkmerker og cellulitter på kroppen. Rett etter behandlingen vil huden bli noe rød, og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyggende behandling. 

Etter en Green Peel behandling er huden i en restitusjonsfase. Huden er da ekstra sensitiv og det er viktig at riktige produkter påføres huden. For å få økt effekt og unngå uønskede reaksjoner har Dr. med. Christine Shrammek spesielt tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende og næringsrike ingredienser.

Pris inkl. 45 min fuktbehandling 

60 min 2500.-

Please reload

4059 1314

ÅPNINGSTIDER

ADRESSE

Mandag -  Fredag

09:00 - 17:00 

Lørdag og kveldstid etter avtale

@2017 by Beauty Clinic