LPG ENDERMOLOGI

LPG ENDERMOLOGI

 

LPG Endermologi er verdens ledende behandling for figurforming og cellulitter. 

Endermologi er en unik patentert massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning.

 

Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallsstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker.

LPG er effektiv for tilstander som fibromyalgi og hjelper pasienter som har nakke / skulder plager, idrettsskader og andre smertetilstander i muskler / ledd.

 

LPG Endermologi brukes for:

  • Figurforming

  • Lymfedrensaje

  • Smertebehandling

  • Fibromyalgi

  • Cellulitter

 

Selve behandlingen skal ikke være ubehagelig. De aller fleste synes det heller er en komfortabel behandling som oppleves som en massasje. Styrken på behandlingen tilpasses individuelt.

De fleste pasienter føler seg avslappet etter å ha vært gjennom behandlingen. Siden behandlingen fører avfallsstoffer og væske ut av kroppen, bør du drikke to liter vann om dagen i behandlingsperioden da utskillelsen av avfallsstoffer vil være større når vi har stimulert lymfesystemet i kroppen.

Etter 5-6 behandlinger ses ofte et resultat. Men ca 10 – 12 behandlinger er det vanligste for et optimalt resultat.

Vanligvis går man 2 ganger i uken, og ca 1 ganger i mnd til vedlikeholdsbehandlinger.


 

LPG ANTI-CELLULITT

Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet​. Stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning​. 

Behandlingen former kroppen og redusering av cellulitter samt fettvevet minsker.

Endermologi er per i dag den eneste behandlingen som reduserer cellulitter effektivt og gir spenstigere hud med gode resultater. Flere av verdens ledende plastikkirurger rapportere dette.

Kur 6 behandlinger 3600.-

Kur 12 behandlinger 6000.-

35 min 700.-

LPG FULL BODY

Behandling med endormologi medfører økt blodsirkulasjon og forbedret blodtilførsel til kroppens celler. Stoffskiftet øker og dette stimulerer kroppens fettforbrenning. Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen, noe som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen.

Kur 6 behandlinger 4500.-

Kur 12 behandlinger 8400.-

60 min 900.-

LPG ANSIKT

Dette er den perfekte behandlingen for de som ønsker å reparere og forhindre tegn på aldring på en sikker og naturlig måte helt uten nedetid. Metoden stimulerer cellenes naturlige produksjon av kollagen og elastin. Denne vakuumteknikken trenger dypt ned i huden og sletter aldringstegn.

Kur 6 behandlinger 3900.-

40 min  750.-

Please reload