VENUS FREEZE

Venus Freeze system benytter Radiofrekvens og Magnetpuls teknologi for å redusere linjer og rynker, stramme opp slapp hud og redusere cellullitter. 

Venus Freeze avgir kontrollert radiofrekvens og magnetpulsenergi på huden for å skade eksisterende kollagen og stimulere kroppens naturlige reparasjonsprosess. Når eksisterende kollagen er skadet, begynner kroppen å reparere kollagen ved og erstatte skadet kollagen med nytt kollagen. Radiofrekvens stimulerer også kroppen til å produsere nye fibroblastceller. Fibroblastcellene er byggesteinene i nytt kollagen, noe som igjen fører til økt mengde kollagen i vevet. Denne reparasjonsprosessen fører til et jevnere utseende på huden, gir en reduksjon av fine linjer og rynker samt en reduksjon i forekomsten av cellullitter.

Magnetpuls teknologien øker tilførsel av oxygen og næringsstoffer til huden. Det er vanlig å oppleve en mer ungdommelig og frisk glød i huden etter behandlinger.

Venus Freeze behandlingen tilbys normalt som en behandlingskur på 6 til 12 behandlinger avhengig av område og behov. Behandlingen gjennomføres en gang pr uke. Kroppens produksjon av nytt kollagen går over tid, noe som fører til at endelig resultat først vises 3 til 6 måneder etter siste behandling. 

VENUS FREEZE ANSIKT 

995.-
45 min

Vi jobber bare i ansiktet. 

Kur 6 behandlinger 4950.-

VENUS FREEZE ANSIKT MED HALS 

1200.-
60 min

Både ansikt og hals

behandles med Venus Freeze.

Kur 6 behandlinger 6000.-

VENUS FREEZE HALS ELLER BRYST 

850.-

25 min

Behandles halsen eller bryst.

Kur 6 behandlinger 4500.-

VENUS FREEZE & HERBAL BEAUTY PEEL

1800.-

75 min

En fantastisk kombinasjonsbehandling som jobber oppstrammende, glatter ut aldringstegn og jobber med hudfornyelse.  

Inkl.: rens, Venus Freeze ansikt, Herbal Beauty peel.

VENUS FREEZE & MESOTERAPI

2200.-

75 min

En unike kombinasjon som gir minimalt med nedetid, men masse glød, spent og fukt. 

Magnetpuls teknologien fra Venus Freeze øker hudens vaskularitet og etablerer nye blodårer. Dette gir en økt tilførsel av oxygen og næringsstoffer til huden. Det er vanlig å oppleve mer frisk glød i huden etter behandlinger.

Mesopen er er en effektiv behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små små mikrokanaler i huden. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter.

VENUS FREEZE ULTIMATE FACIAL

1600.-

75 min

Den ultimate "Askepott behandlingen" som virkelig får ansiktet ditt til å stråle!

Inkl.: rens, Venus Freeze ansikt, peeling, massasje og avsluttende maske tilpasset din hud.