top of page
FILLERS & BOTOX
shutterstock_1655596312.jpg

1 område     1700,-

2 områder    2900,-

3 områder    3600,-

BOTULIN TOXIN

Botulin toxin type A blokkerer nerveimpulser til små muskler og hindrer at disse musklene trekker seg sammen. På denne måten jevnes og glattes dermed den overliggende huden ut.

2500,-

30 min

KJEVE/MASSETER
TYGGEMUSKLER

En tilstand hvor overleppen trekkes opp mot nesen slik at tannkjøtt over tennene i overkjeven synes når man smiler. Dette skyldes at muskulaturen er overaktiv.Dersom du er plaget av at mye av tannkjøttet vises når du smiler, kan du med en enkel Botox-behandling få fjernet problemet uten kirurgi.

2500,-

30 min

TANNGNISSING

Enkelte pasienter plages med kraftig bruk av tyggemuskelen om natten i forbindelse med tanngnissing. B.toksin i tyggemuskelen har svært god effekt på dette og ansiktsformen vil kunne bedres samtidig hos kvinner med dette problemet. Stramme loddrette muskelbånd på halsen kan også behandles effektivt med b.toksin.

B.toksin kan svekke “masseter” muskelen, slik at kjeven får en mer feminint og mykere form. Man vil klare å spise helt som normalt, men muskelen mister noe av sin styrke, ved at b.toksin blokkerer noe av kjevemuskelaturen.

4900,-

45 min

SVETTEBEHANDLING

Muskelavslappende injeksjoner blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Det virker kun i den muskelen der det blir injisert, ikke i andre muskelgrupper.

Ved å injisere rett under huden i armhuler eller hender, får man en effektiv behandling av sjenerende svette som varer i opptil et år.

 

Dette er en svettebehandling som er enkel og du vil bli fri for problemer med svette. 

3000,-

1 ml

FILLERS

Hyaluronsyre fillers er en gel som injiseres i huden for å fylle rynker og tap av volum. Fillers framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden. 

3000,-

1 ml

LEPPEFILLERS

Leppefiller er en behandling hvor hyaluronsyregele injiseres i leppene for å øke volumet eller korrigere skjevheter og asymmetri. 

Hyaluronsyre er en mukopolysakkarid som eksisterer naturlig i deler av kroppen, herunder i leddvæske og som deler av grunnsubstansen i bindevev. Hyaluronsyren har god evne til å binde vann og bidrar som støtdempende fyllmateriale. 

 

Kroppen både produserer og bryter ned hyaluronsyre daglig, og det er årsaken til at leppefiller ikke er et permanent og irreversibelt inngrep.

3200,-

1,2 ml

KINNBEIN

Ved alder mister vi underhudsfettet i kinnene og huden faller ned mot hake og kjeve. Dette betyr at triangelet vi har i ansiktet snus opp ned. Når huden faller blir den videste delen liggende rundt hake og kjeve. Ved aldring mister vi den naturlige symmetrien og vi ser eldre ut.

Ved hjelp av hudfiller i kinn og kinnbein vil ansiktet få et naturlig løft og få tilbake sitt naturlige triangel.

3000,-

1 ml

NASOLABIALE LINJER 

Dette er linjer som går fra siden av nesen og ned mot munnen, i noen tilfeller går den på nedsiden av munnen. Alle har nasolabiale linjer men graden av folden vil variere og blir mer uttalt med alderen.

 

Hvis linjer skyldes tap av volum i kinnene kan det være nødvendig å gjenvinne volumet i kinnene for å bedre nasolabiale linjer.

3200,-

1 ml

SUR MUNN

Da fyller man direkte opp gropen ved de hengende munnvikene, slik at man får løftet disse opp.


Resultatet vises øyeblikkelig. En rask og meget effektiv behandling.

4000,-

1 ml

NESEKORIGERING

Nesekorregering med filler er en kosmetisk prosedyre, der filler brukes til å endre og forme en persons nese uten invasiv kirurgi.

 

Prosedyren fyller søkk, ujevnheter og svake områder på nesen, glatter ut humpen på nesebroen, løfter vinkelen på spissen av nesen og løfter nesen.

3500,-

45 min

TEAR TROUGH           

Behandlingen passer for deg som har mørke ringer eller søkk under øynene.

Mørke ringer eller søkk under øynene skyldes tapt volum i området rundt øynene. For noen kan dette oppleves plagsomt, og gi en følelse av at man ser eldre eller litt sliten ut.

Ved å injisere hyaluronsyrefiller under huden i området kan vi erstatte tapt volum slik at søkket løftes opp igjen og du får et mer våkent blikk.

 

Du kan få små stikkrelaterte blåmerker etter behandlingen. 

3400,-

2 ml

PROFHILO

Profhilo er en anti-age behandling som består av hyalorunsyre for huden som forbedrer hudens elastitet og fasthet med alderen. Det kan brukes på ansikt, hals, decollete, armer og hender.

 

Ofte ser man en umiddelbar merkbar forbedring av hudtonen etter behandlingen. Man kan også oppleve å merkbar fasthet og minimering av linjer.

bottom of page