BOTULIN TOXIN

1700.-

1 område

Botulin toxin type A blokkerer nerveimpulser til små muskler og hindrer at disse musklene trekker seg sammen. På denne måten jevnes og glattes dermed den overliggende huden ut.

2 områder      2900,-

3 områder      3900,-

KJEVE/MASSETER/TYGGEMUSKLER

2500.-

30 min

En tilstand hvor overleppen trekkes opp mot nesen slik at tannkjøtt over tennene i overkjeven synes når man smiler. Dette skyldes at muskulaturen er overaktiv.Dersom du er plaget av at mye av tannkjøttet vises når du smiler, kan du med en enkel Botox-behandling få fjernet problemet uten kirurgi.

TANNGNISSING

2500.-

30 min

Enkelte pasienter plages med kraftig bruk av tyggemuskelen om natten i forbindelse med tanngnissing. B.toksin i tyggemuskelen har svært god effekt på dette og ansiktsformen vil kunne bedres samtidig hos kvinner med dette problemet. Stramme loddrette muskelbånd på halsen kan også behandles effektivt med b.toksin.

B.toksin kan svekke “masseter” muskelen, slik at kjeven får en mer feminint og mykere form. Man vil klare å spise helt som normalt, men muskelen mister noe av sin styrke, ved at b.toksin blokkerer noe av kjevemuskelaturen.

SVETTEBEHANDLING

4900.-

45 min

Muskelavslappende injeksjoner blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Det virker kun i den muskelen der det blir injisert, ikke i andre muskelgrupper.

Ved å injisere rett under huden i armhuler eller hender, får man en effektiv behandling av sjenerende svette som varer i opptil et år. Dette er en svettebehandling som er enkel og du vil bli fri for problemer med svette. 

FILLERS

3300.-

1 ml

Hyaluronsyre fillers er en gel som injiseres i huden for å fylle rynker og tap av volum. Fillers framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden. 

LEPPEFILLERS

3300.-

1 ml

Leppefiller er en behandling hvor hyaluronsyregele injiseres i leppene for å øke volumet eller korrigere skjevheter og asymmetri. 

Hyaluronsyre er en mukopolysakkarid som eksisterer naturlig i deler av kroppen, herunder i leddvæske og som deler av grunnsubstansen i bindevev. Hyaluronsyren har god evne til å binde vann og bidrar som støtdempende fyllmateriale.  Kroppen både produserer og bryter ned hyaluronsyre daglig, og det er årsaken til at leppefiller ikke er et permanent og irreversibelt inngrep.

0,7 ml  2700.-

KINNBEIN

3500.-

1,2 ml

Ved alder mister vi underhudsfettet i kinnene og huden faller ned mot hake og kjeve. Dette betyr at triangelet vi har i ansiktet snus opp ned. Når huden faller blir den videste delen liggende rundt hake og kjeve. Ved aldring mister vi den naturlige symmetrien og vi ser eldre ut.

Ved hjelp av hudfiller i kinn og kinnbein vil ansiktet få et naturlig løft og få tilbake sitt naturlige triangel.

NASOLABIALE LINJER 

3300.-

1 ml

Dette er linjer som går fra siden av nesen og ned mot munnen, i noen tilfeller går den på nedsiden av munnen. Alle har nasolabiale linjer men graden av folden vil variere og blir mer uttalt med alderen. Hvis linjer skyldes tap av volum i kinnene kan det være nødvendig å gjenvinne volumet i kinnene for å bedre nasolabiale linjer.

SUR MUNN

3300.-

1 ml

Da fyller man direkte opp gropen ved de hengende munnvikene, slik at man får løftet disse opp.
Resultatet vises øyeblikkelig. En rask og meget effektiv behandling.

NESEKORIGERING

4000.-

1 ml

Nesekorregering med filler er en kosmetisk prosedyre, der filler brukes til å endre og forme en persons nese uten invasiv kirurgi. Prosedyren fyller søkk, ujevnheter og svake områder på nesen, glatter ut humpen på nesebroen, løfter vinkelen på spissen av nesen og løfter nesen.

AQUAGOLD

4000.-

45 min

AQUAGOLD Fine Touch er overflatiske mikroinjeksjoner med 24 karat gull-belagte nåler for perfekt levering ned i huden. Den øker hudkvaliteten med forbedring av spenst, fine linjer, rynker og tørr hud.

INFUSION SYSTEM

1500.-

45 min

Infuzion System er en helt ny nålfri behandlingsmetode der hyaluronsyre slusses ner i huden. Behandlingsmetoden skjer med help av strøm via en patentert kula. En Superboost med hudforyngrende hyalyronsyre av høyeste konsentrasjon med vitaminer, mineraler og aminosyrer. Infusion strammer upp huden och forebygger rynker og har dessuten en remodulerende effekt for aldrestegn. Gir en fantastisk glød og fuktbalanse i huden.

For beste effekt anbefalt 3-4 behandlinger med 1 ukes mellomrom.

TEAR TROUGH           

3500.-

45 min

Behandlingen passer for deg som har mørke ringer eller søkk under øynene.

Mørke ringer eller søkk under øynene skyldes tapt volum i området rundt øynene. For noen kan dette oppleves plagsomt, og gi en følelse av at man ser eldre eller litt sliten ut.

Ved å injisere hyaluronsyrefiller under huden i området kan vi erstatte tapt volum slik at søkket løftes opp igjen og du får et mer våkent blikk.

Du kan få små stikkrelaterte blåmerker etter behandlingen. 

SUNEKOS

1800.-

30 min

Sunekos består av en blanding med ren Hyaluronsyre og en patentert sammensetning av aminosyrer som stimulerer hudens egen kollagen og elastin. Behandlingen tilfører økt volum uten at du blir hoven samtidig som den styrker og forbedrer hudens elastisitet. Kan også brukes andre områder i ansiktet.
Behandlingen utføres over 3 ganger med 14 dagers mellomrom. Deretter anbefalt med 1 behandling hver 6.mnd.

LIGHT EYES ULTRA

2500.-

30 min

Light eyes Ultra er en innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter rike på antioksidanter.
Dette er en trygg injeksjonsbehandling som motvirker mørke ringer, poser, slapp hud og fine linjer rundt øynene. 
Det er individuelt hvor mange behandlinger som trengs, men forbedring vil allerede sees etter første behandling i de fleste tilfeller. Behandlingen bør utføres 2-4 ganger med ca 2 ukers mellomrom. 

PROFHILO

3400.-

2 ml

Profhilo er en anti-age behandling som består av hyalorunsyre for huden som forbedrer hudens elastitet og fasthet med alderen. Det kan brukes på ansikt, hals, decollete, armer og hender. Ofte ser man en umiddelbar merkbar forbedring av hudtonen etter behandlingen. Man kan også oppleve å merkbar fasthet og minimering av linjer.

Profhilo ansikt eller hals     3400.-
Profhilo ansikt og hals         6000.-