top of page
ANSIKTSBEHANDLINGER
Facial_edited.jpg


HYDROLUXX BEHANDLING

HydroLuxx er en effektiv og behagelig hudpleiebehandling som renser porene i dybden og tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.

Du får umiddelbart synlig resultat og huden etterlates ren, frisk og glødende med masse fukt og spenst.

Ved gjentagende behandlinger, ser vi gode resultater på store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker og fine linjer og rynker.

I behandlingen rengjøres huden med lett vakuumsug i kombinasjon med ulike serum. Dette øker blod- og lymfesirkulasjonen, og døde hudceller fjernes effektivt.

Deretter tilføres næringsstoffer som antioksidanter, peptider og hyaluronsyre på en svært målrettet og effektiv måte.

Behandingene har hver gang en individuell karakter, fordi hudpleier velger produkter basert på kundens behov, hudtype og problemer.

1650.-

60 min

HYDROLUXX

Det er 6 steg i en HydroLuxx behandling:

Steg 1: DYPRENS
Med en spesiell cleanser solution renser vi hudoverflaten og fjerner smuss og overflødig talg.

 

Steg 2: EKSFOLIERING 
En exfoliate tip brukes med en lett kjemisk peeling (kombinasjon av melkesyre syre, glutamin syre algeekstrakt og hydrolysere silkepeptider) som eksfolierer bort døde hudceller.

 

Steg 3: VAKUMSUG
En tip som lager et lett vakumsug som trekker til seg urenheter som ligger dypt inne i porene.

 

Steg 4: OKSYGEN MESOTERAPI
Serum med dypt virkende ingredienser blir brukt og får hjelp av oksygen under trykk som tilfører cellene nødvendige antioksidanter, vitaminer, mineraler og øker cellenes egen evne til regenerering. Resultatet av oksygenbehandling er økt naturlig fuktighetsbalanse og oppstramming av huden. Huden både ser og føles friskere ut. Det kjennes ut som en kjølig bris blåser over huden din.

 

Steg 5: LED LYSTERAPI

‍En sheetmask påføres på huden samtidig som led lampe brukes til å forsterke effekten.

Ulike lys behandler ulike tilstander:

 • Rødt lys: Fremmer regenerering av hudcellene og øker blodsirkulasjonen, som igjen gir økt kollagen og elastin produksjon, forbedret hudtone og glød.

 • Blått lys: dreper akne bakterien, regulerer talgproduksjonen, forebygger infeksjon og nye utbrudd.

 • Grønt lys: Virker beroligende og er med på å styrke en sensitiv hud, lyset gir fukt og er fin å bruke til en pigmentert hud.

 • Gult lys: Reduserer rødhet

Steg 6: avsluttende produkter: serum, øyekrem og ansiktskrem

MEDER BEAUTY

Meder Beauty grunnlagt av kosmetikkekspert og lege, Dr Tiina Orasmae-Meder, som er en anerkjent verdensledende innen utvikling av effektive hudpleieprodukter.

Hun var en av nøkkelutviklerne i Thalgo berømte Slim & Sculpt produkter. 

 

Meder Beauty Science velger alltid å følge vitenskapelige fremskritt, i stedet for den nyeste skjønnhetsfaren. De følger ledende forskning innen forskjellige områder innen biologi og biokjemi og samarbeider med hudleger, mikrobiologer og molekylærgenetikere for å utvikle produktene. 

Meder Beauty Science lager hudpleie som opprettholder hudens helse og skjønnhet, egnet for alle. De tror at kosmetisk hudpleie må brukes for å opprettholde hver persons unike skjønnhet, i stedet for å endre utseendet til fordel for en siste trend.

Alle ansiktsbehandlinger har en 6 intensive faser.

En kur ansiktsbehandlinger viser best resultat.

1300.-

60 min

Kur 5 behandlinger 5500.-

HYDRA-FILL TREATMENT

Meder Hydra-Fill Treatment vil gi fuktighet og plumpe huden dypt for et synlig tonet og glødende utseende. Den passer for alle aldre og fra normal til tørr og sensitiv hud.

Behandlingen gjenoppretter fuktighetsnivåer i de dype hudlagene og hudens naturlige beskyttelse; den fyller huden, reduserer rynker, jevner hudfarge, tegn på trøtthet og skader fra frie radikaler.

 

For intensiv og best resultat anbefales kur på  5 behandlinger 7-14  dager mellom. 

1300.-

60 min

Kur 5 behandlinger 5500.-

ARMA-LIFT TREATMENT

Ikke-invasiv anti-age behandling for moden, døll og sliten hud.

En viktig komponent i behandlinger er epidermal vekstfaktor, et peptid som kan starte syntesen av kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden - regenererer huden og bremser aldring. Resultater er rynker synlig redusert, lysere hudfarge, uthvilt og friskt utseende. 

For intensiv og best resultat anbefales kur på  5 behandlinger 7-14  dager mellom.

1300.-

60 min

Kur 5 behandlinger 5500.-

RED-APAX TREATMENT

Prebiotisk terapi mot rosacea og rødhet i huden med øyeblikkelig beroligende effekt.

Rent naturlig behandling med prebiotika og organiske planteekstrakter for å redusere rødhet og hudfølsomhet samt behandling av rosacea undertyper 1 og 2 (rødhet i ansiktet; humper og kviser).

Organiske planteekstrakter beroliger øyeblikkelig huden og undertrykker betennelse, samtidig som de styrker ansikts kapillærene. Prebiotiker skaper næringsmedium for sunt mikrobiom og reduserer veksten av sykdomsfremkallende bakterier.

For intensiv og best resultat anbefales kur på  5 behandlinger 7-14  dager mellom.

1100.-

45 min

Kur 5 behandlinger 

5100.-

EU-SEB TREATMENT

Meder Eu-Seb bruker nyskapende prebiotisk terapi for å behandle problemhud, fet hud, periodiske utbrudd, betennelser, kroniske hudproblemer og store porer.

 

Sterke antiinflammatoriske ingredienser inkluderer kamilleekstrakt som også desinfiserer, og grønn te, et antioksidant med en rensende og helbredende effekt,  og lyser huden.

Resultater er jevn og matt betennelsesfri hud, stramme porene, sunn glød, normal talgproduksjon, redusert følsomhet, sunn mikroflora er gjenopprettet. 

 

For intensiv og best resultat anbefales kur på  5 behandlinger 7-14  dager mellom. 

CASMARA

Casmara Cosmetics er et spansk selskap lokalisert i Valencia (opprettet i 1974). Bedriften har eget laboratorium der all forskning og utvikling innen hudpleie foregår. Produktene er utviklet med spesiell vekt på kvaliteten av naturlige råvarer og oppnåelsen av synlige resultater. 

Den unike og eksklusive Algae Peel-Off masker er stjerneprodukter vårt!

CASMARA tilbyr profesjonelle og individuelle protokoller med en enkelt dose, en unik og eksklusiv måte å behandle hudproblemer på.

En komplett katalog med produkter som tilbyr det siste innen dermokosmetiske trender. Profesjonelle ansiktsbehandlinger som er foryngende, rensende, antioksidant, lysende, forbedrende, aldrende ...

Unike formler med ultraeffektive aktive ingredienser for den mest krevende huden, med synlige resultater fra første gangs bruk.

995.-

60 min

PURIFYING TREATMENT

En rensende, fuktighetsgivende og oksygenerende behandling.

 

PURIFYING er mye mer enn klassisk dyprens; det er en revolusjonerende behandling som renser huden på alle nivåer uten å trenge komplementære produkter.

Eksternt, eliminerer laget av overfladiske forurensninger, og det lettere fjerner hudormer. Internt, fjerner giftstoffer fra cellene, gir dem mer oksygen og energi, forlenger livet og lar dem fungere 100%.

Effektiv ansiktsbehandling som gir ny glød og friskhet til huden.

Passer alle hudtyper, inkludert sensitiv og skadet hud. 

1250 .-

60 min

SKIN SENSATION
TREATMENT

Revitaliserende behandling med Gold mask.

 

En kombinasjon av vitaminer og mineraler for huden å nå optimal balanse. Reduserer synlige tegn på aldring og gir næring til huden med alle de nødvendige elementene.

 

Anbefales for alle hudtyper og er spesielt egnet for sensitiv hud.

1350.-

60 min

AGE DEFENCE TREATMENT

En fantastisk avslappende og luksuriøs ansiktsbehandling for de som vil redusere tegn på aldring som fine linjer og rynker.

 

Formulert med prebiotika, probiotika og et utvalg av høyteknologiske, naturlige aktive ingredienser. Behandling gir huden rikelig med fuktighet, umiddelbar glød og en vakker og frisk hudfarge.

 

Anbefales for alderen, tørr og livløs hud.

1400.-

60 min

INFINITY TREATMENT

En  revolusjonerende  foryngende behandling som inneholder de nyeste mest aktive ingredienser i hudforyngelse.

 

Behandlingen gjør huden mer fleksibel, reduserer rynker, stimulerer hudens stamceller samt kollagen og elastin produksjon.

 

En unik sensorisk opplevelse.

1400.-

60 min

Q10 RESQUE TREATMENT

En svært energigivende, balanserende, nærende og gjenopprettende behandling formulert med nyeste generasjons aktive ingredienser og teknologier, inkludert SMART Q10 GPS-TEKNOLOGI og radiofrekvensinspirerte aktive ingredienser som lover ekstraordinær hudforyngelse.

 

En eksklusiv og essensiell komplementær behandling som gir absolutt utvinning ved å reversere tegn på avansert aldring, eliminere følelsen av ubehag og forynge veldig moden hud.

 

Formulert både som en sjokkbehandling for moden hud (+60) eller som en komplementær behandling for (+45), underernært, tørr, devitalisert og / eller kjedelig hud som viser eller begynner å vise ubalanser som er typiske for overgangsalderen, pre- eller postmenopause.

1600 .-

60 min

Kur 4 behandlinger 5400.-

ADVANCED
MICRONEEDLING

Casmara avanserte microneedling gir deg alle fordelene med mikroneedling.

 

Med den ekstra fordelen ved påføring avl høykonsentrerte aktive ingredienser i form av biologiske ampuller direkte fra nålpennen som trenger dypt inn i huden.


Microneedling stimulerer kollagen- og elastinproduksjon, øker fastheten, lyser og korrigerer mørke flekker og pigmenteringer, reduserer porens synelighet og forbedrer penetrering av aktive ingredienser.

HERBS2 PEEL

14 forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg strålende effekter. Hele sammensetningen er helt fri for kjemiske stoffer, syntetiske bindemidler og slipemidler. Blandingen av urter inneholder proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer, mineralsalter, tanniner og sporstoffer. Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød.  tilpasser Behandlingen optimaliserer hudens funksjoner, styrker den fra innerst til ytterst, og gir økt sunnhet og spent. 

Behandlingen tilpasses individuelt etter kundens behov og passer for alle aldersgrupper.

 

Den gir synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmentering, solskadet, grå og gusten hud med store porer. 

950.-

30 min

HERBAL PARTY PEEL

Express behandlingen er den perfekte party peel, mens den kraftigere behandlingen, gir en hudfornyelse av overhuden.

 

Dette er en meget effektiv antirynke behandling som kan gjøres i lunsjen. Man får en glød og boost med en gang. 

Behandlingen inkluderer rens, peeling og lett massasje.

Til slutt legges et serum og krem etter hudtype. 

1300 .-

50 min

HERBAL BEAUTY PEEL

Forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg fantastisk effekter.

 

Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Peeling setter i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.

 

Behandlingen er unik til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

 

Vi tilpasser behandlingene til alle hudtilstander.

Behandlingen inkluderer rens, peeling, serum, massasje og maske.  

ELIXIR COSMECUTICALS

Elixir Cosmeceuticals er satt sammen og utviklet av norske hudleger.

Elixir bruker kun innholdsstoffer med dokumentert effekt.

 

Klinisk forskning har vist at det kun er A-vitamin syre, glykolsyre og antioksidanter som bedrer aldersforandringer i huden. 

990.-

45 min

 

Kur 6 behandlinger 4950.-

ELIXIR ANTI-AGE PEEL

Anti-Age Peel er ideell for kunder med tegn på aldring, fine linjer, solskader og rynker.

Lactic acid, glycolic acid og malic acid fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Aldring og solskader fører til tørrere, grovere og mer ujevn hudtone. Glykolsyre er den mest aktive AHA-syren på eksfoliering og aldring. Malic Acid (eple og pære) stimulerer til bedre collagen - produksjon og reparerer solskader. Lactic acid er fuktighetsgivende.

Kan tas som enkelt behandling, men kur på 6 ganger anbefales  med 7 til 14 dager mellomrom.​

990 .-

45 min

Kur 6 behandlinger 4950.-

ELIXIR ANTI-PIGMENT PEEL

Anti-Pigment Peel er ideell for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. 

 

Flere ulike syrer virker i synergi mot ujevnt pigment ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. 

Anbefales kur på minimum 6 ganger, men kan også utføres én gang som en skin booster.

990.-

45 min

Kur 6 behandlinger 4950.-

ELIXIR ANTI-ACNE PEEL

Mandelsyre peeling er ideell for de med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud, og pigmentering. 

 

Mandelsyre virker lipofilt og eksfolierer pore linning for talg og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker også betennelsesdempende og er derfor veldig gunstig for acne og rosacea. Peelingen gir jevnere og roligere hud med mindre porer og urenheter.

Anbefales kur på minimum 6 ganger.

PRX-T33 PEEL

PRXT33 er den nye generasjonen TCA-behandling for alle forskjellige hudtyper og aldre. Det unike er at det ikke forårsaker "frosting", og kan brukes i alle årstider uten å forårsake lysfølsomhet.

 

Behandlingen er også nesten smertefri og forårsaker minimal flassing.

1700.-

45 min

Kur 4 behandlinger

5600.-

PRXT33 PEEL

PRXT33 er en "snillere" behandling enn en tradisjonell TCA-peeling, og årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojicsyre.

Disse aktive ingrediensene samhandler inn i huden på celler nivå og bidrar til cellefornyelse og stimulerer hudens egne vekstfaktorer, noe som forbedrer huden både direkte og i det lange løp.

PRX brukes på både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:

 • Rynker og linjer

 • Pigmenteringer / solflekker

 • Tørr hud

 • Mistet elastisitet

 • Melasma

 • Alder hud

 • Arr

 • Strekkmerker

SIGNATURBEHANDLING

Signaturbehandling er en kombinasjonsbehandling som er satt sammen for å gi deg de beste resultatene. 

Alle har forskjellige behov derfor er det viktig å sette sammen et riktig hudprogram.

1950.-

60 min

SIGNATURBEHANDLING

 Behandlingen spesialtilpasses for hver enkelt hudtype og behov. Den gir gode resultater på pigmentflekker, akne, slapp hud, tørr hud, fine linjer og rynker, mørke ringer eller poser under øynene. Den passer også til sensitiv hud. 

I signaturbehandlingen inngår kjemisk peeling, fraksjonell mesoterapi, apparatur behandling (ultralyd, radiofrekvens, oxygenterapi, elektroporasjon, mikrostrøm og Led lys) og maske. 

 

Signaturbehandlingen er en fantastisk boostbehandling både som en enkelt behandling eller som en kur for mer langvarig effekt. Anbefales kur på 4-6 behandlinger med 2-3 ukers mellom. 

bottom of page