KAMPANJER
shutterstock_136135856_edited_edited.jpg

Kampanje Oktober

HYDROLUXX-5.png

Om behandlingen

Høsten er den beste tiden for peeling behandling.
En peeling er en kjemisk eller mekanisk eksfoliering av huden. Behandlingen fjerner døde hudceller og forynge og reparere huden din.
Hos oss tilbyr vi en rekke forskjellige peelinger, tilpasset alle typer hud. Peelingene vi tilbyr har dokumentert effekt. En peeling kan enten gjøres som en engangsbehandling, eller som en kur for et mer varig resultat.

PRX-T33 
er en "snillere" behandling enn en tradisjonell TCA-peeling, og årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojicsyre.
Disse aktive ingrediensene samhandler inn i huden på celler nivå og bidrar til cellefornyelse og stimulerer hudens egne vekstfaktorer, noe som forbedrer huden både direkte og i det lange løp.
PRX brukes på både ansikt og kropp for å motvirke og redusere linjer og rynker, tørr hud, mistet elastisitet, alder hud. 

Herbal Peel 

Forskjellige typer av rene urter som sammen gir deg fantastisk effekter. 
Behandlingen etterlater huden strålende, forfrisket og med en fantastisk glød. Peeling setter i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. 
Behandlingen er unik til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

Ani-Age Peel
Anti-Age Peel er ideell for kunder med tegn på aldring, fine linjer, solskader og rynker.

Lactic acid, glycolic acid og malic acid fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Aldring og solskader fører til tørrere, grovere og mer ujevn hudtone. Glykolsyre er den mest aktive AHA-syren på eksfoliering og aldring. Malic Acid (eple og pære) stimulerer til bedre collagen - produksjon og reparerer solskader. Lactic acid er fuktighetsgivende.

Anti -Acne Peel 
Mandelsyre peeling er ideell for de med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud, og pigmentering. 

Mandelsyre virker lipofilt og eksfolierer pore linning for talg og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker også betennelsesdempende og er derfor veldig gunstig for acne og rosacea. Peelingen gir jevnere og roligere hud med mindre porer og urenheter.