OM OSS OG VÅRE TERAPEUTER

Beauty Clinic er en klinikk innen profesjonell hudpleie og medisinske skjønnhetsbehandlinger.

Vår misjon er å gi den høyeste kvalitet behandlinger i et behagelig og profesjonelt miljø. Alle våre medarbeidere er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse.

Vårt mål er å skreddersy kundens behandlinger til sine individuelle behov og hjelpe kunder oppnå gode resultater. Vi verdsetter tilbakemeldinger fra kunder i løpet av behandlingene, for å sikre kundens komfort og tilfredsstillelse.

Lena Berg
Lena Berg

Lena er autorisert hudterapeut med fagbrev og internasjonalt CIDESCO diplom. Lena var ferdig utdannet på Island 2008. Lena har fokus på problemløsende og tilpassede behandlinger, og hjelper deg med et skreddersydd hudprogram. Mange fornøyde kunder setter pris på hennes grundig jobb. Hun er veldig interessert i faget, og deltar jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert. Hun er opptatt av at du som kunde skal få de resultatene du er ute etter. Lena vil "go the extra mile " for å utføre oppgave

Karianne Bråthen
Karianne Bråthen

Karianne er utdannet sykepleier  med videreutdanning i kosmetisk  dermatologisk sykepleie.  Hun har bred kompetanse innenfor  hudforbedring.  Karianne tilbyr injeksjonsbehandlinger  som fillers, Botox, Aqua Gold,   Dermapen behandlinger,  Mesoterapi og  Plasmapen.

Greta Titenytė
Greta Titenytė

Greta er brynstilist og vippetekniker. Har spesielt utdannelse og sertifikat. Med vippeextension jobbet mer enn 2 år. Greta er meget nøye i sitt arbeid, og hun gleder seg til å møte deg og dine behov. I den perioden hun kan ordne vippeextension, vippløft, bryn design og bryn laminering. Snart beggyner jobbe med voks og spraytan.